Κυριακή 5 Απριλίου 2009

ΙΚΑ











Είναι κρίμα..δεν ξέρω τι να πω... Μάλλον έχουν λεφτά για πέταμα και μας κοροϊδεύουν. Πριν ακόμα τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το κτήριο του ΙΚΑ στην οδό Πειραιώς εγκαταλείφτηκε και για να μην δείχνει τα κακά του χάλια το σκέπασα με ένα πανό αν τι να το βάψουν και το άφησαν στη μοίρα του. Ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο είναι το κτήριο αυτό και απ'οτι έμαθα μόνο κάτι ιατρεία στεγάζονται μέσα. Είναι εμφανής η εγκατάλειψη. Τόσες χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα κενά και βρώμικα και ακριβώς απέναντι στη Πλ.Κουμουνδουρου άστεγοι μένουν πάνω στα παγκάκια και κάτω από χαρτόνια. Ας δώσουν ένα χώρο με στρατιωτικά ράντζα να κοιμηθούν οι άμοιροι αυτής της ανελέητης πόλης, δεν χρειάζονται κομοδίνα και άλλες πολυτέλειες που κατά καιρούς διαφημίζουν από τη τηλεόραση. Ας το κάνουν ένα νοσοκομείο, εν πάσι περιπτώσει μην το αφήνουν έτσι.




Μέσα στους άδειους χώρους πέταξαν φακέλους και ποιος ξέρει τι άλλα αρχεία που αργά η γρήγορα θα ζητούν από τον καθένα μας.




Ας κάνει κάτι ο Δήμαρχος, έχει πιστεύω την δυνατότητα να ζητήσει από τη διοίκηση του Οργανισμού να τελειώνει αυτή η "ρύπανση" στο κέντρο της πόλης.




Καλώ και τον Πρόεδρο του Συνασπισμού,που το βλέπει κάθε μέρα από το παράθυρο του,να βοηθήσει. Θα είναι πιστεύω μια ενδιαφέρουσα επερώτηση στη Βουλή για την διαχείριση της περιουσίας του κοινωφελούς ιδρύματος.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου