Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2009

EUROVISION

Χτες βράδυ παρακολούθησα,όπως και αρκετοί άλλοι,την παρουσίαση των τριών υποψήφιων τραγουδιών για την εκπροσώπηση μας στην Eurovision.
Όλα ήταν υπέροχα Ο Σάκης καταπληκτικός και τα τραγούδια επίσης. Προσωπικά μου άρεσε το δεύτερο,το τύπου μπαλάντα,άλλα αυτό είναι το λιγότερο.
Μήπως ζω σε άλλο πλανήτη??? μήπως σε άλλη χώρα?? αν και όλες τώρα πια βρίσκονται σε βαθιά κρίση. Τόσα λεφτά για πέταμα υπάρχουν??? και αν ναι, γιατί δεν τα μοιράζουν στο κόσμο Ένα επίδομα θέρμανσης είπαν να δώσουν και αυτό με το σταγονόμετρο. Ογδόντα φορέματα λένε άλλαξαν οι καταπληκτικές κατά τα άλλα παρουσιάστριες. Αναρωτιέμαι πόσο θα τους κόστισε η αίθουσα....τα φαγητά και όλα τα παρελκόμενα.
Συγνώμη, άλλα πολίτες είμαστε σε αυτό το κράτος και κάθε μέρα βλέπουμε και από ένα αίσχος να γίνετε μπροστά στα μάτια μας. Το καλό παράδειγμα πρέπει να το δίνετε εσείς κύριοι με τα κρατικά αυτοκίνητα που πληρώνουμε εμείς,τους ασφαλίτες που σας φυλάνε αντι να προστατεύουν την Ζωή και την περιουσία μας.
Μεθαύριο μας περιμένει και η τελετή εγκαινίων του Μουσείου της Ακρόπολης. Άλλα τεράστια έξοδα από εκεί, και μην λέτε ότι τα είχατε προϋπολογίσει γιατί πολύς κόσμος θα σας απαντήσει ότι και αυτός προϋπολόγιζε διακοπές αλλά λόγω της στενότητας δεν θα πάει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου